ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ: 6983650105 ΘΑΝΑΣΗΣ: 6936994684 ΟΠΙΣΘΕΝ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟΥ, ΛΑΡΙΣΑ alouminotexniki21@gmail.com
hero image
 
     
     
     
  ΑΛΟΥΜΙΝΟΤΕΧΝΙΚΗ ΛΑΡΙΣΑ
ΣΟΥΛΟΥΚΟΣ - ΣΤΕΦΟΥΔΗΣ Ο.Ε ΑΛΟΥΜΙΝΟΤΕΧΝΙΚΗ | Αλουμινοκατασκευές - Σιδηροκατασκευές Λάρισα
 
 
 
     
   

Η εταρεία ΑΛΟΥΜΙΝΟΤΕΧΝΙΚΗ, στην Λάρισα, προσφέρει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών κατασκευών αλουμινίου και κατασκευών σιδήρου σε επαγγελματίες και ιδιώτες εξυπηρετώντας όλο το νομό Λάρισας αλλά και την Θεσσαλία.

Η εταιρεία , ιδρυμένη το 2021, διαθέτει δύο ανθρώπους με πολυετή εμπειρία στον χώρο των αλουμινοκατασκευών και των σιδηροκατασκευών έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να σας εξυπηρετήσουν προσφέροντας σας κορυφαίας ποιότητας λύσεις για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

 
 
 
 
 
 
 
     
     
     
 

Εμπειρία & Επαγγελματισμός

Με την εμπειρία και τον επαγγελματισμό, που διαθέτει η εταιρεία ΑΛΟΥΜΙΝΟΤΕΧΝΙΚΗ στην Λάρισα, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας αλουμινοκατασευές, σιδηροκατασκευές και διάφορες άλλες μεταλλικές κατασκευές οι οποίες θα δώσουν λειτουργικά χαρακτηριστικά στον χώρο σας αλλά και αυξημένη αισθητική. 

Το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας ΑΛΟΥΜΙΝΟΤΕΧΝΙΚΗ, μπορεί να σας προσφέρει και σύγχρονες αλλά και πιο κλασσικές λύσεις κατασκευών αλουμινίου και σιδήρου για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. 

Διαθέτοντας σύγχρονο εξοπλισμό αλλά και μία έμπειρη ομάδα τεχνικών μπορούμε να αναλάβουμε άμεσα έργα στην Λάρισα, ολόκληρο το νομό Λαρίσης και την Θεσσαλία αλλά και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

 
     
     
     
 
 
 
 
  Εμπιστευθείτε μας 
Έχοντας φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων σε όλη την Λάρισα, τους γύρω νομούς αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα η εταιρεία ΑΛΟΥΜΙΝΟΤΕΧΝΙΚΗ , είναι σε θέση να αναλάβει και να φέρει σε πέρας ακόμα και την πιό δύσκολη και πολύπλοκη κατασκευή.


 
  Κλείστε άμεσα το ραντεβού σας

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
 

 
 
 
 
 
     
     
     
 
 
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

Καλέστε μας, για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε κορυφαίες λύσεις.